DEUTCH MAGYAR

A CemInfo-ról - csak egyszerűen

Működhet hálózatban, több temetőt magában foglalva, vagy egy tablet/notebook-on is. A teljes adatbázist ki lehet vinni terepre, és adatokat, fényképeket rögzíteni közvetlenül a síroknál. KÉRJE INGYENES BEMUTATÓNKAT! Tel: 06 20 411-2081

Image 01

1. A térkép

DIGITÁLIS TELEPÜLÉS TÉRKÉP utcanevekkel. (az alap program nem tartalmazza, bővítményként megvásárolható) Ha nem a program térképeit akarja használni, akkor meglévő digitális formátumú térképfájljait is használhatja helyette.

Image 02

1. A térkép rétegek

17 alapréteg (Aszfalt út, beton út, murvás út, föld út, egyéb út, fű/gyep, cserjecsoport, betonlap, térkő, terméskő, beton, egyéb burkolat, szóró parcella, épület, raktár, parcella, sír), BŐVÍTHETŐ KORLÁTLAN számban. MEGLEVŐ TÉRKÉPEIT is megnézheti rajta, külön rétegként beolvasva.

Image 03

2. Az adatlap

FÉNYKÉPEK, a temető, parcella számot, a SÍR TÍPUSA (urna, dupla, szimpla stb.) anyagát, méretét, az ELHUNYTAK adatait (születési hely, szülőneve, idő, elhalálozás dátuma, lakcím), a sírral rendelkező adatait, elérhetőségét, SÍR MEGVÁLTÁS dátumát, térképen történő automatikus kereséssel.

Image 04

3. A terület listája

Felületi elemek (utak, sírok, gyepfelület stb.) listája a méretekkel, egy gombnyomásos térképi KERESÉSSEL, és megjelenítéssel. SZŰRÉS sír típusra, üres sírhelyre, állapotra stb.... A kikeresett adatok megjelenítése a térképen, kivitel EXCEL formátumban további adatfeldolgozásra.

Image 04

4. Elhunytak listája

Elhunyt neve, temetés dátuma, elhalálozás dátuma, bejelentett lakhelye stb., valamint SZŰRÉS, KERESÉS az adatokra, kivitel EXCEL formátumban további adatfeldolgozásra.

Image 06

Hardver - szoftver igény

Egyedülálló módon a MINIMÁLIS (akár Atom processzoros ) notebookon - asztali gép. Pentium II 1,2 Ghz-vagy nagyobb processzor, 2 GB memória, telepítéskor 200 MB szabad hely. Az adatbázis mérete: 20 hektár felmérése 1 képpel minden sírhoz: 28 GB. Windows operációs rendszer.

Image 06

Hálózatos működés

A hálózatos működéshez egy nyitott port kell a hálózaton, amit minden gépen be kell állítani. Így INTERNETEN vagy belső hálózaton keresztül több gép is ÖSSZEKÖTHETŐ. Több gépes használathoz csak liszenszeket kell vásárolni az alapprogram mellé.

Miért a CemInfo?

Egyszerű

Image 04

Könnyen kezelhető, nincs bonyolult ikon rendszer, megtanulásához néhány óra szükséges, nem hónapok.

Informatív

Image 04

Minden rétegnek a tartalmával megegyező textúrát állíthat be. Pl. a fű réteg területei fű képpel, az aszfalt aszfalttal jelennek meg.

Képek hozzárendelése bármihez

Image 04

Minden területhez, ponthoz korlátlan mennyiségű fotót készíthet.

Helyszíni adatfelvétel

Image 04

A programot egy egyszerű tablet vagy notebook készülékkel kiviheti, és használhatja a terepen. Képeket készíthet, adatokat módosíthat, koordinátákat ellenőrizhet, vagy akár új sírt is megrajzolhat.

Copyright © 2014 Nagy Lívia e.v. - Designed by Nagy Lívia